Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Over ons

Al in 1967 ging Kees Leijen met zijn eerste eigen tankwagen op pad. Nu, meer dan een halve eeuw later, is Oliehandel Kees Leijen & Zoon uitgegroeid tot een bedrijf dat zich kan meten met de grote olieleveranciers. Toch is het een echt familiebedrijf gebleven en samen met zoon Patrick en tegenwoordig zelfs een helpende hand van kleinzoon Ralph, leveren wij nog steeds de service die onze klanten van ons gewend zijn.

KIWA gekeurde IBC olietanks

Bij ons kunt u bovendien IBC olietanks en dubbelwandige cilindrische tanken huren of kopen. Deze tanks zijn KIWA gekeurd en worden, indien gewenst, op locatie afgeleverd. Wij verzorgen zelf ook KIWA keuringen voor IBC tanks en doen watercontroles volgens de nieuwe PGS-30 richtlijnen.

24/7 service

Wij zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar. Wij bieden 24/7 service op contractbasis van olieleveringen op locaties. Ook hebben wij een Standby-Clausule voor olieleveringen bij calamiteiten.

Aanvullende producten

Naast brandstoffen, smeermiddelen, gassen en olie hebben wij ook een uitgebreid assortiment met artikelen waarmee u uw motoren en wagens kunt onderhouden. Wij leveren koelvloeistoffen, ruitenwisservloeistof en remmenreiniger. Maar ook motoronderdelen als oliefilters, -slangen en -koppelingen. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.